۱۳۹۶ آذر ۹, پنجشنبه

آقای روحانی تفاوت سخنرانی و گزارش را بدانید

گروه خبری پارس دان

آقای روحانی تفاوت سخنرانی و گزارش را بدانید



نادر کریمی‌جونی در روزنامه جهان صنعت نوشت: ارزیابی‌هایی که در کارنامه ۱۰۰ روزه رییس‌جمهور ارائه می‌شود، معمولا اقتصادی و دربرگیرنده محورهایی است که با اقتصاد عمومی ارتباط دارد.


 


این محورها، مواردی مانند گران شدن نان، تداوم بیکاری جوانان و ادامه رکود اقتصادی را دربر می‌گیرد. در عین حال وقوع زلزله در استان کرمانشاه و اتفاق‌هایی که در ادامه آن رخ داد و نیز ارزیابی عملکرد دستگاه‌هایی که به موضوع زلزله و تبعات آن، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم مربوط هستند نیز …


به کارنامه ۱۰۰ روزه رییس‌جمهور و نمره‌ای که قرار است به دولت روحانی داده شود، اضافه می‌شود. بنابراین در گزارشی که قرار است حسن روحانی امشب به مردم ایران ارائه کند، موارد پیش‌گفته مورد توجه قرار خواهد گرفت.


به همین دلیل انتظار می‌رود رییس‌جمهور در گزارش امشب، به مسایلی مانند تامین کمک‌های ضروری به شهروندان زلزله‌زده و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از زلزله، موضوع رشد اقتصادی کشور و توجهی که دولت به ایجاد رونق اقتصادی می‌کند، برنامه‌هایی که تا پایان سال برای افزایش ظرفیت اشتغال به مورد اجرا گذاشته خواهد شد، گرانی کالاها و از جمله افزایش قیمت‌های انرژی و مواردی از این دست، بپردازد.


در این گزارش، مانند آنچه در گذشته دیده‌شده روحانی مانند اسلاف خویش از عملکردش دفاع خواهد کرد و وعده‌های شیرینی برای آینده خواهد داد. این وعده‌ها معمولا تاریخ‌دار و تعهد‌آور نیست و در گزارش‌های بعدی آقای رییس‌جمهور زمان تحقق آن به تعویق می‌افتد یا وعده‌های تکمیلی برای زمان‌های دورتر به شهروندان ارائه می‌شود.


اما در تمام این سال‌ها هیچ یک از روسای جمهور ایران در گزارش‌های ادواری خود درباره ناکامی‌ها یا نارسایی‌هایی که در دولت‌شان وجود داشته و مانع از به هدف رسیدن برنامه‌ها و اقدامات‌شان شده، صحبت نکرده‌اند.


در این‌باره حداقل انتظار از کسی که با رای مردم به قدرت رسیده و در واقع نماینده ملت محسوب می‌شود، آن است که به مردم درباره ناکامی‌ها، نارسایی‌ها و موانعی که برای رسیدن به اهدافش وجود داشته یا دارد، توضیح دهد. از همین‌رو است که مردم موفقیت دولت را براساس وعده‌های داده شده ارزیابی می‌کنند نه پیشرفت‌هایی که گاهی فقط روی کاغذ


دیده می‌شود.


با این همه مقامات ایرانی اصلا دوست ندارند درباره چیزهایی که به آن دست نیافته‌اند، توضیح دهند.


این درحالی است که افکار عمومی می‌خواهد بداند چرا مساله حقوق شهروندی و استیفای آن پس از مبارزات انتخاباتی به فراموشی سپرده شد؟ چرا بودجه طرح بیمه سلامت روزبه‌روز نحیف‌تر می‌شود و برخی حمایت‌هایی که در این قالب از بیماران می‌شد، حذف شده است؟چرا آن پیش‌نویس حکومتی و ضدآزادی بیان برای سازمان نظام رسانه‌ای نوشته شد و از آن بدتر چرا این پیش‌نویس در سکوت و با چراغ خاموش در هیات دولت در حال تصویب شدن بود؟ چرا تکلیف ۱۲۰۰ میلیارد تومانی که به اسم یارانه مطبوعات تخصیص یافته،‌ روشن نشده و با سوء‌استفاده احتمالی از آن برخورد نشده است؟


 


چرا وزارتخانه مهم و زیربنایی نیرو برای سه ماه بدون وزیر ماند و چه مشکلاتی وجود داشت که مساله تعیین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تا این حد با مشکل مواجه شد چرا نابسامانی‌های بازار پولی ایران کماکان ادامه دارد و شفاف‌سازی مالی دولت و بانک‌ها که در داخل و خارج از کشور مشکلاتی پیچیده مانند قرار گرفتن ایران در لیست سیاه پولشویی را به همراه آورده، تاکنون محقق نشده است.


حسن روحانی در گزارشی که امشب از طریق صداوسیما به مردم ارائه می‌دهد، به جای تبلیغ دستاوردها- که بارها و در سخنرانی‌های گوناگون پخش شده- باید به ابهام‌هایی که افکار عمومی را آزار می‌دهد، پاسخ گوید.


گروه خبری پارس دان



آقای روحانی تفاوت سخنرانی و گزارش را بدانید

دختری که اسیر یک هوس شیطانی شد

گروه خبری پارس دان

دختری که اسیر یک هوس شیطانی شد



روزنامه ایران: مدرس موسیقی که هنگام تعلیم به دختر هنرجو، او را هدف تعرض قرارداده بود صبح دیروز زمانی که برای محاکمه در برابر قضات شعبه چهارم دادگاه کیفری ایستاد ناگهان با رضایت دخترجوان روبه‌رو شد.


شاکی به دادرسان دادگاه گفت: من فقط به خاطر ترس از آبرویم رضایت می دهم چون هیچ کدام از افراد خانواده‌ام از این ماجرا اطلاع ندارند.


 


رسیدگی به این واقعه مرداد امسال و در پی شکایت دختر هنرجو آغاز شد که سراسیمه خود را به یکی ازکلانتری‌های شهرستان شهریار رساند و علیه مدرس موسیقی شکایت کرد.«المیرا»ی ۲۴ساله به پلیس گفت: «چند ماهی بود که برای آموزش گیتار به کلاسی در باغی واقع در شهریار می‌رفتم،اما یک روز که من و استاد تنها بودیم، در هنگام آموزش ناگهان اوبه طرفم هجوم آورد وبدون توجه به التماس هایم به من تعرض کرد.»


پس ازشکایت دختر جوان مدرس موسیقی دستگیر شد تا اینکه صبح دیروز شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی و با حضور قاضی واعظی – مستشار دادگاه – برای محاکمه‌اش تشکیل جلسه داد. در آغاز جلسه المیرا با گریه گفت: «از آن روز سیاه تا کنون آرامش روحی و روانی ندارم و روزها و شب هایم با کابوس‌ سپری می‌شود که این مرد شیطان صفت سرم آورد. از این ماجرا هیچ یک از اعضای خانواده‌ام خبر ندارند و برای اینکه آبروریزی نشود مجبورم رضایت دهم، اما باور کنید از سر اجبار است که چنین تصمیمی گرفته‌ام ولی تا آخرعمراین شیطان صفت را که زندگی‌ام را تباه کرد نمی‌بخشم.»


سپس متهم در برابر دادرسان ایستاد و درحالی‌ که اتهامش را قبول داشت گفت «هیچ حرفی برای گفتن ندارم،اما می‌دانم که اشتباه بزرگی کرده‌ام و تا آخرعمرشرمنده المیرا هستم. او و خانواده‌اش به من اعتماد کرده بودند اما من از اعتمادشان سوء‌استفاده کردم، حالا هم بشدت پشیمانم.»


پس ازپایان دفاعیات متهم، قضات وارد شور شدند تا درباره او حکم صادر کنند.


گروه خبری پارس دان



دختری که اسیر یک هوس شیطانی شد

مهلت ثبت نام آزمون دکترا تمدید شد

گروه خبری پارس دان

مهلت ثبت نام آزمون دکترا تمدید شد


خبرگزاری ایسنا: مشاور عالی سازمان سنجش از تمدید مهلت ثبت نام برای شرکت در آزمون دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ تا روز شنبه ۱۱ آذر خبر داد.

حسین توکلی با اعلام این مطلب افزود: مهلت ثبت نام برای شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش در هفت گروه آزمایشی و ۲۴۶کد رشته امتحانی تا ساعت ۲۴ شنبه ۱۱ آذرماه تمدید شد.


وی افزود: متقاضیان ضرورت دارد در مهلت تمدید شده پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت نام و پرداخت مبلغ ۶۰۰ هزار ریال (۶۰ هزار تومان) اقدام کنند. همچنین با توجه به ارائه خدمات پیامکی در طول آزمون داوطلبان علاقه‌مند به دریافت این خدمات باید نسبت به پرداخت مبلغ ۵ هزار ریال اقدام کنند.


توکلی خاطرنشان کرد: ثبت‌نام از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌پذیرد. دفترچه راهنمای ثبت نام همزمان با فرآیند ثبت نام بر روی سایت سازمان سنجش منتشر شد.


وی تاکید کرد: براساس ضوابط، هر داوطلب می‌تواند با توجه به علاقه فقط در یک کد رشته محل امتحانی و متناسب با مدرک فارغ‌التحصیلی در این آزمون ثبت‌نام و شرکت کند. همچنین سطح سئوالات اختصاصی در این آزمون حسب مورد در حد داشتن اطلاعات و تجربیات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد در هر رشته مطابق فهرست برنامه‌های مصوب شورای عالی برنامه درسی در دروس تخصصی ضریب چهار، آزمون زبان ضریب یک و  آزمون استعداد تحصیلی ضریب یک است.


دکتر توکلی گفت: تا ساعت هشت صبح امروز تعداد ۸۷ هزار و ۵۳۶ داوطلب در آزمون دکتری ۹۷ ثبت نام کردند.


مشاور عالی سازمان سنجش آموزش یادآور شد: آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ برای پذیرش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه ۴ اسفندماه ۹۶ در حوزه های امتحانی مربوط در یک نوبت برگزار می کند.


به گزارش ایسنا، پیش از این ساعت ۲۴ امشب (سه‌شنبه ۷ آذر) به عنوان آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری اعلام شده بود.



گروه خبری پارس دان



مهلت ثبت نام آزمون دکترا تمدید شد

لزوم خانه‌ تکانی در بازار سرمایه ایران

گروه خبری پارس دان

لزوم خانه‌ تکانی در بازار سرمایه ایران



روزنامه قانون نوشت: بازار سرمایه، آینه تمام نمای اقتصاد هر کشوری به شمار می‌رود؛ بنابراین حجم معاملات در این بازار و همچنین رشد شاخص بورس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که علاوه بر آن وجود شفافیت در سهام این بازار نیز از نکات مهم و اساسی به شمار می‌رود که به گفته برخی کارشناسان، این مورد در بازار سرمایه کشور ما به خوبی مورد توجه قرار نمی‌گیرد.


 


بر اساس آمار در اولین روز معاملات بورس تهران در هفته جاری، شاخص کل توانست تا نیمه کانال۹۰ هزار واحدی بالا رود؛ به‌گونه‌ای‌که روند قیمت‌ها در گروه فلزات اساسی و نفتی بیشترافزایشی بود. روز شنبه، شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران در یک روند کم‌سابقه، بیش از ۱۱۳۰ واحد رشد کرد و با شکستن کانال ۹۰ هزار واحدی تا عدد ۹۰ هزار و ۴۶۹ بالا رفت. در این مدت شاخص کل هم‌وزن نیز حدود ۹۳ واحد بالا رفت و به رقم ۱۷ هزار و ۶۵۵ رسید. شاخص آزاد شناور نیز با رشد ۱۳۰۵ واحدی به رقم ۹۷ هزار و ۶۹۵ رسید و شاخص بازار اول و دوم نیز هر یک به ترتیب ۱۰۳۷ و ۱۱۶۵ واحد رشد کردند.


بیشترین رشد در میان سهام


در دادوستدهای شنبه، نماد معاملاتی شرکت‌های ملی صنایع مس ایران، سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین و پالایش نفت بندرعباس به ترتیب با ۱۴۲، ۱۱۲ و ۹۲ واحد رشد، بیشترین نقش افزاینده را در دماسنج بازار سرمایه داشتند اما در طرف مقابل، شرکت ارتباطات سیار ایران و پالایش نفت تهران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس به ترتیب با ۲۱، ۱۹ و ۸ واحد تاثیر منفی، سعی کردند شاخص را به سمت پایین هدایت کنند. در این معاملات قیمت بیشتر سهم‌ها در گروه فلزات اساسی، روند رو به رشدی را در پیش گرفت؛ به‌گونه‌ای که نمادهای سهامی ذوب‌آهن اصفهان، کالسیمین، آلومینیوم ایران و ملی صنایع مس ایران تا آستانه پنج درصد رشد را در قیمت پایانی، نشان دادند. در این گروه ۱۶۶ میلیون سهم به ارزش بیش از ۴۱ میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت.


 


در گروه فرآورده‌های نفتی کک و سوخت هسته‌ای نیز روند قیمت‌ها یک‌دست افزایشی بود. در این گروه ۷۴ میلیون سهم به ارزش بیش از ۳۶ میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت. در گروه خودرو و ساخت قطعات نیز، امروز روند قیمت‌ها اغلب افزایشی بود اما مقدار افزایش آن به کمتر از دو درصد می‌رسید. در این گروه ۱۴۲ میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۶ میلیارد تومان دست به دست شد اما در گروه مخابرات، دو سهم مخابرات ایران و شرکت ارتباطات سیار ایران، حدود ۰.۵ درصد در قیمت پایانی با کاهش مواجه شدند و تاثیر بسزایی در کاهش دماسنج بازار سرمایه داشتند.


 


قندی‌ها نیز امروز به جز در سه نماد، روند کاهشی را در قیمت پایانی دنبال کردند. ارزش معاملات بورس تهران به رقم ۲۹۵ میلیارد تومان بالغ شد که این رقم، ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد و ۳۳۴ میلیون سهم در ۷۳ هزار و ۶۵۴ نوبت داد و ستد بود. آیفکس نیز ۱۴.۱ واحد رشد کرد و به رقم ۱۰۳۱ واحدی رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران، به رقم ۲۵۹ میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۳۶۸ میلیون سهم و اوراق مالی در ۴۶ هزار و ۸۸۴ نوبت داد و ستد بود.


رشد شاخص، واقعی نیست


با توجه به رشد شاخص بورس و رسیدن آن به کانال بیش از ۹۰ هزار واحد، حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی به «قانون» می‌گوید: به اعتقاد فعالان بازار، رشد تاریخی و رکورد تاریخی شاخص بورس واقعی نیست که در مقایسه با شاخص هم‌وزن مشاهده می‌شود و تاحدودی غیرواقعی است. به این دلیل که در برخی روزها در بازار منفی شاهد شاخص مثبت بوده‌ایم ولی در مجموع عبور از مرز روانی ۹۰هزار می‌تواند پیام خوبی به بازار بدهد.


 


هرچند باید چنین تحلیل کرد که رشد شاخص، تحت‌تاثیر رشد قیمت‌های جهانی، قیمت نفت و فلزات بوده و ناشی از جذابیت شرکت‌های ایرانی نیست؛ چراکه اگر قرار بود بر اساس فعالیت‌ها و اطلاعات مالی شرکت‌های داخلی اتفاقی بیفتد، باید پس از گزارش‌های ۶ ماهه آن نیز در صورتی که بازار از این گزارش‌ها راضی بود، شاهد افزایش مناسب شاخص سهام ‌باشیم ولی این اتفاق نیفتاد و در این مقطع که به دلایل گوناگون قیمت نفت و فلزات در بازار جهانی افزایش یافته، می‌بینیم که شاخص نیز به تبعیت از افزایش قیمت‌های جهانی با افزایش روبه‌رو شده و تعدیلات ناشی از این افزایش‌ها، جذابیتی را برای بازار سهام ایجاد کرده است. از سوی دیگر باید مقایسه‌ای با روزهای قبل داشته باشیم. حجم معادلات در روز رکوردزنی و افزایش بیش از هزار واحدی شاخص و رسیدن به کانال ۹۱ هزار و ۴۰۰ واحدی، ۲۶۰ میلیارد بود؛ در حالی که در سال ۹۲ وقتی شاخص، عدد ۸۹۷۰۰ واحدی را لمس کرد، میزان معاملات بیش از ۴۵۰ میلیارد بوده‌است. اگر بخواهیم به‌روز صحبت کنیم، باید بگوییم که در آن مقطع، معادل ۱۴۵میلیون دلار معامله سهام داشتیم و در روز رکوردزنی و عبور از ۹۰هزار واحد درکل معادل ۶۰ میلیون دلار معامله داشتیم که نشان می‌دهد حجم معاملات کم است.


 


با وجود اینکه نرخ سود سپرده بانکی بر ۱۵ درصد تثبیت شده ولی حجم نقدینگی که پیش‌بینی می‌شد به سمت بازار بیاید، معقول نیست و بازار بورس نتوانسته اطمینان سهامداران و مردم را جلب کند. این در حالی است که در حدود ‌هشت ماه نزدیک ۱۵ درصد، شاهد سودآوری بازار بودیم ولی به دلیل عدم شفافیت در بورس، دستکاری قیمت‌ها، وجود رانت‌های مختلف و حضور گروه‌های غیررسمی مسلط بر بازار، تنها عده خاصی به سودهای مناسب رسیدند و به طور میانگین اگر از مردم عادی درباره سودشان سوال کنند، به هر حال پاسخ، متضرر شدن آن‌ها خواهد بود.


بورس، نشانگر حرکت واقعی اقتصاد نیست


این کارشناس اقتصادی ادامه‌ می‌دهد: بورس از لحاظ ساختار، بدنه مدیریت و سیستم‌ها نیاز به خانه‌تکانی دارد و امیدواریم این رکوردزنی عددی که تا حدود زیادی نیز غیرواقعی است، باعث نشود که کار اساسی را فراموش کنیم و تبدیل به پوششی بر بسیاری از کاستی‌ها نشود. متاسفانه بازار بورس نتوانسته آنچنان که اقتصاد ما بعد از رفع تحریم‌ها حرکت می‌کند، نشانگر حرکت واقعی اقتصاد باشد و آن نیز ناشی از عدم اطمینان به این بازار و کارگزاران بورس است که بسیار خطرناک بوده و بسیاری از سهامداران را از گردونه، خارج خواهد کرد.


ضرورت اصلاحات ساختاری


محمودی اصل با بیان اینکه در بورس کشور ما حدود ۹میلیون سهامدار و ۸۰۰ کد خارجی وجود دارد، تصریح می‌کند: این حجم معاملات نشان می‌دهد که اطمینان به بازار بورس کاهش پیدا کرده واین نکته شاید ناشی از سیاست‌ها و عملکرد نامناسب مجموعه مدیریتی بورس باشد. اصلاحات ساختاری در بورس، باید جدی گرفته شود. لازم است مشخص شود که ذی‌نفعان به چه ترتیبی می‌توانند به دستکاری قیمت‌ها هجوم بیاورند. باید مشخص شود که چرا وقتی سهمی ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد می‌کند، نماد آن متوقف می‌شود و نمی‌توانند آن سهام را باز کنند. سهامی وجود دارد که در عرض یک یا دو ماه، ۳۰۰ درصد رشد می‌کند و هیچ کس هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد و هیچ اطلاعاتی نیز از شرکت در سایت بورس دیده نمی‌شودو ترکیب سهامداران و هیات مدیره آن مشخص نیست.


 


اما برخی شرکت‌ها مورد عتاب و عناد قرار می‌گیرند و بیشتر جهت‌گیری‌ها به این سمت است که شرکت‌های کوچک را افراد تاثیرگذار که به بازار و کل بورس جهت می‌دهند، در اختیار داشته باشند و سعی آن‌ها بر این است که سهم‌های بزرگ، کمتر مورد توجه باشند زیرا نقدینگی در بازار کم است. این افراد و گروه‌ها، سوار سهم‌های کوچک می‌شوند و عده‌ای از مبتدیان را در قیمت‌های بالا شکار می‌کنند و درنهایت، سهم را به نفع خودشان آزاد می‌کنند.


سهامداران خرد، آسیب‌پذیرترین قشر


این کارشناس اقتصادی در پایان می‌افزاید: به هر حال بورس می‌تواند محلی شفاف، جذاب و منعکس‌کننده ضربان واقعی اقتصاد کشور باشد که متاسفانه تا به این لحظه در چند سال اخیر چنین چیزی در بازار سرمایه کشور ما مشاهده نشده‌وحرکت بیش از هزار واحد شاخص نیز به لطف افزایش قیمت‌های جهانی است.


به دفعات می‌بینیم که در صنعت خودرو برای نماد سایپا چندین ماه مشکل ایجاد شده و بحث نقل و انتقال سهام بین زیرمجموعه‌ها را مورد توجه قرار دادند و آنچنان سخت گرفته شد که به‌صورت فرسایشی، سهامداران متضرر شدند و در لجبازی که با خودرویی‌ها صورت گرفت، بیشترین آسیب متوجه سهامداران خرد شد که به هیچ وجه شایسته نبود.این جهت‌گیری‌ها در حالی است که ترازنامه‌های بسیاری از شرکت‌ها حتی در حد یک بنگاه کوچک، اعتبار و شفافیت نداشته ولی کسی نیز با آن‌ها کاری ندارد. در چنین شرایطی باید کانون سهامداران و دولت به مساله ذی‌نفعی سهامداران خرد ورود کنند اما متاسفانه دریغ از اینکه دخالتی در این حوزه صورت بگیرد.


گروه خبری پارس دان



لزوم خانه‌ تکانی در بازار سرمایه ایران

۵۰ سریال در صف جعبه جادویی

گروه خبری پارس دان

۵۰ سریال در صف جعبه جادویی


«صبح نو» از سریال‌های در حال تولید سیما گزارش می‌دهد


روزنامه صبح نو: بعد از خلأها و کمبودهایی که هر از گاهی گریبان تولیدات رسانه ملی را می‌گرفت، مدتی است که تلویزیون پیرو رویکرد تولیدات متعدد، در سایه هزینه‌های کمتر، به ساخت مجموعه‌های مختلفی برای شبکه‌های سیما اقدام کرده است. اتفاقی که موجب شده تا در‌حال‌حاضر بیش از ۵۰ سریال با فضا و قالب‌های گوناگون در حال ساخت و بعضاً آماده پخش باشند. حال اینکه کیفیت این مجموعه‌ها در سایه تعددی که در حال وقوع است چه‌طور خواهد بود، مساله‌ای است که بررسی آن به گذشت زمان بیشتر و پخش این آثار نیاز دارد.

در ادامه به برخی از این مجموعه‌ها اشاره اجمالی می‌کنیم.


 



50 سریال در صف جعبه جادویی 


 


تاریکی شب، روشنایی روز


این مجموعه، به کارگردانی آقای حجت قاسم‌زاده اصل که آماده نمایش است، قرار است که به مدت ۶ شب در هفته پخش شود. داستان این سریال در دو برهه زمانی امروز و گذشته اتفاق می‌افتد و خانم‌ها و آقایان فرهاد قائمیان، فرخ نعمتی، مائده طهماسبی، بهاران بنی‌احمدی، سید مهرداد ضیایی، مهرداد ضیایی، احسان امانی، امیرحسین مدرس، پرویز پورحسینی، ناصر ممدوح و‌… در آن بازی می‌کنند.


 


شب عید برای نوروز


سریال «شب عید» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی آقای کمال طباطبایی و جواد فرحانی از مجموعه‌های طنز نوروزی است که این روزها مراحل پایانی تدوین را پشت سر می‌گذارد. در این مینی‌سریال ۶ قسمتی خانم‌ها و آقایان حمید لولایی، مرجانه گلچین، حسین محب اهری، افسانه ناصری، زهره صفوی، نعیمه نظامدوست، سروش جمشیدی و علی هاشمی ایفای نقش کرده‌اند.


 


سرّ دلبران


سر دلبران به کارگردانی آقای محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی آقای محمدرضا شفیعی یکی از تولیدات سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که تصویربرداری آن به پایان رسیده و قرار است در ماه مبارک رمضان سال ۹۷ روی آنتن سیما برود. آقای برزو ارجمند در قامت یک روحانی نقش اول را ایفا می‌کند و خانم‌ها و آقایان محمد کاسبی، فرهاد قائمیان، اسماعیل محرابی، متین سادات ستوده، جعفر دهقان، کامران تفتی، جهانبخش سلطانی، شهین تسلیمی و… دیگر بازیگران این سریال هستند.


 


پایتخت۵


این سریال نیز مدتی است که بعد از پایان تصویربرداری مراحل فنی را پشت سر می‌گذارد و قرار است تا به کارگردانی آقای سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری، در ۱۳ تا ۱۵ قسمت، نوروز ۹۷ از شبکه یک سیما روی آنتن برود. خانم‌ها و آقایان محسن تنابنده، احمد مهران‌فر، علیرضا خمسه، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، هومن حاجی عبدالهی، بهرام افشاری، سارا و نیکا فرقانی و… از بازیگران آن هستند.


 


آرماندو


سریال «‌آرماندو» هم به کارگردانی آقای احسان عبدی‌پور و تهیه‌کنندگی آقای ایرج محمدی در مرحله ساخت تیتراژ و صداگذاری قرار دارد. داستان این سریال درباره پسری است که تلاش می‌کند مشکلات خواهر و فرزندان خواهرش را برطرف کند و درگیر موقعیت‌هایی نفس‌گیر می‌شود…
آقای حمیدرضا آذرنگ و خانم مرجانه گلچین در این سریال نقش یک خواهر و برادر با نام‌های آرمان و صاب جان و خانم عبدالرزاقی نقش مهتاب را ایفا می‌کنند. خانم‌ها و آقایان الیکا علیرضا استادی، علی مسعودی، سحر ولدبیگی، علی اوجی، فریبا طالبی، علی اوجی و… نیز از بازیگران این سریال هستند.


 


روبه‌راهم کن


مجموعه تلویزیونی«روبه‌راهم کن» در ۱۳ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای با مشارکت معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی برای شبکه یک سیما در استان مازندران شهرستان سواد کوه تولید شده است.آقایان هانی اکبری و حمید نوبهار کارگردان و تهیه‌کننده این مجموعه‌اند که قرار است به زودی روی آنتن برود. خانم‌ها و آقایان سولماز حصاری، ژاله درستکار،‌ فرهاد بشارتی، سیامک اشعریون، غلامرضا اوصانلو، سپیده عنایت و… بازیگران این مجموعه‌اند.


 


برنا


سریال «برنا» به کارگردانی آقای عباس رنجبر بعد از ۶ ماه تصویربرداری، این روزها مراحل فنی‌اش را پشت سر می‌گذارد. خانم‌ها و آقایان فریده سپاه منصور، آشا محرابی، محمودرضا قدیریان، سیاوش طهمورث، جمشید جهانزاده، مرضیه صدرایی، فریده دریامج، نیلوفر پارسا و… از جمله بازیگرانی اند که در این سریال که مضمون اجتماعی دارد، به ایفای نقش می‌پردازند.


 


پاهای بی‌قرار


«پاهای بی‌قرار» به کارگردانی آقای منوچهر هادی و تهیه‌کنندگی آقای ایرج محمدی با مضمون جنگ در قالب ملودرام اجتماعی در سه فصل زمان حال و گذشته تولید خواهد شد و درنهایت مخاطب با سریالی ۶۰ قسمتی که تلفیقی از این سه فصل است، مواجه می‌شود. در‌حال‌حاضر تصویربرداری فصل۲ به پایان رسیده است و خانم‌ها و آقایان مسعود رایگان، پانته‌آ بهرام، حمید گودرزی، مهرانه مهین ترابی، شاهرخ استخری، آرش مجیدی، مهدی صبایی، لیندا کیانی، افسانه ناصری، سمیرا حسن‌پور بازیگران اصلی آن هستند.


 


وسوسه


این سریال با محتوای آگاهی بخشیدن در عرصه پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، به نویسندگی وکارگردانی آقای آزاد ناظریان مراحل فنی را پشت سر می‌گذارد. وسوسه، مضمونی اجتماعی و قصه‌های مستقل دارد که بر اساس داستان‌های کاملاً واقعی به رشته تحریر در آمده و به‌زودی در یکی از شبکه‌های سراسری پخش خواهد شد.


 


آشوب


سریال ۳۰ قسمتی «آشوب» به کارگردانی آقای امیر پوروزیری، روایتی از مقاومت مردم خرمشهر در زمان آغاز جنگ تحمیلی است که تصویربرداری آن این روزها به پایان رسیده است. خانم‌ها و آقایان عباس غزالی، محمود پاک‌نیت، سلمان فرخنده، سیاوش طهمورث، مهدیه نساج، پروانه معصومی و بازیگران این مجموعه هستند.


 


محکومین


«محکومین» سریال ۳۰ اپیزودی شبکه یک است که ۲۰ اپیزود آن را آقای جمال سیدحاتمی می‌سازد و ۱۰ اپیزود را آقای حسین قناعت کارگردانی می‌کند. موضوع این کار مجازات‌های جایگزین است. این سریال از مجموعه‌های پربازیگری است که برخی از آنها عبارتند از خانم‌ها و آقایان امیرحسین صدیق، سپیده خداوردی، پژمان بازغی، سیروس گرجستانی، ساقی زینتی، آتش تقی‌پور، مریم کاویانی، نیما شاهرخ‌شاهی، کامران تفتی، نگین معتضدی، بهرام ابراهیمی، حسین محجوب، مریم سعادت، شبنم قلی‌خانی و…


 


در میان خاکستر


این مجموعه به کارگردانی سجاد امیر یزدانی، تحویل پخش شبکه یک شده و به‌زودی روی آنتن می‌رود. فیلمنامه این سریال براساس واقعیت و درباره مبارزان خرمشهری تهیه شده است.


 


بازی نقاب‌ها


سریال «بازی نقاب‌ها» به کارگردانی آقای سیروس حسن‌پور و تهیه‌کنندگی آقای علی مهام هم ملودرام عاشقانه‌ای است که تصویربرداری آن در بندر ترکمن ادامه دارد و بازیگرانی چون آقایان و خانم‌ها آزیتا حاجیان، جعفر دهقان، منوچهر آذر، بابک انصاری، سیما خضرآبادی، رزیتا غفاری، مهرداد ضیائی و‌… درآن حضور دارند.


 


گیله‌وا


«گیله‌وا» به کارگردانی اردلان عاشوری داستان عاشقانه‌ای را در بستر اتفاقاتی مثل جنبش جنگل و قیام میرزا کوچک‌خان جنگلی و قحطی روایت می‌کند. تصویربرداری این سریال با بازی افرادی چون آقایان و خانم‌ها امیرحسین هاشم، حمیدرضا پگاه، ستاره اسکندری، مهران رجبی، امیرحسین صدیق و… به پایان رسیده است.


 


دستت را به من بده


این سریال اجتماعی-خانوادگی به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور و با حضور بازیگرانی چون امین تارخ، فریبا متخصص، علی استادی، محمدرضا هدایتی، مارال فرجاد و… از مهرماه کلید خورد. دستت را به من بده، یکی از گزینه‌های رمضان ۹۷ است.


 


از یاد رفته‌ها


این سریال تاریخی به کارگردانی آقای بهرام بهرامیان و تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان در ۵۰ قسمت در حال آماده شدن برای شبکه۵ است. خانم‌ها و آقایان حسین یاری، هلیا امامی، لیلا بلوکات، سیما تیرانداز، مهدی سلوکی، رضا یزدانی، میترا حجار و… برخی از بازیگران این ملودرام تاریخی هستند.


 


دنگ و فنگ روزگار


یکی از گزینه‌های نوروز ۹۷ شبکه یک، این مجموعه است که از زمستان پیش‌تولید آن آغاز می‌شود. سریالی که در قالب ۳۰ قسمت توسط آقای حسن وارسته نوشته شده و همچنان به دنبال کارگردان است.


 


رنج پنهان


رنج پنهان سریال ۲۰ قسمتی است که به تهیه‌کنندگی آقای رضا جودی و کارگردانی آقای بیژن میرباقری در دهه فجر آماده پخش می‌شود. قطب الدین صادقی، اتابک نادری، سمیرا حسینی، کاوه خداشناس و… بعضی از بازیگران این مجموعه‌اند.در کنار این مجموعه‌ها، سریال‌های دیگری چون «شبکه»، «عمودی‌ها»، «زندگی از نو»، «نگهبان زمین»، «بچه مهندس»، «باتو می‌مانم»، «عاشق شدی بیا»، «بی‌همگان»، «الف ویژه»، «چهره به چهره»، «حضرت موسی»، «پدر»، «مرد»، «بانوی عمارت»، «هست و نیست»، «۸۷متر» و…
با برگشت کارگردانانی چون آقایان سیروس الوند، کیانوش عیاری، همایون اسعدیان و… به تلویزیون در حال آماده شدن هستند.


 



گروه خبری پارس دان



۵۰ سریال در صف جعبه جادویی