گروه ورزشی پارس دان
«گوشیدزد» آزادی کیست؟
شهروند: در آستانه دربی پایتخت که قطعا با حضور پرشور هواداران فوتبال در ورزشگاه آزادی همراه خواهد بود، انتشار برخی اخبار درباره سرقت برنامهریزیشده در بازیهای گذشته لیگ برتر نگرانیهایی را به وجود آورده است. مسئولان سازمان لیگ هم این خبر را تأیید کردهاند؛ اگر چه گستردگی آن هنوز زیر سوال است.
افزایش سرقتها در ورزشگاه آزادی
طبق گزارشی که روز گذشته خبرگزاری فارس منتشر کرده، در چند بازی اخیر تیم فوتبال پرسپولیس اتفاق عجیبی در ورزشگاه آزادی رخ داده و آن این است که تلفن همراه تعدادی از هواداران حاضر در استادیوم به سرقت میرود. این پدیده عجیب تا پیش از این به صورت کمتری انجام میشد اما در ۵، ۶ بازی اخیر این دزدیها به صورت تصاعدی بالا رفته و در برخی از بازیها هوادارانی که تلفن همراهشان به سرقت رفته حتی به حدود بیش از ۵٠٠نفر در بازیها رسیده است که این افراد مالباخته با مراجعه به لیدرها خواهان رسیدگی به این اتفاقات هستند.
دزدی تیمی!
نکته عجیب درباره سرقت در ورزشگاه آزادی این است که عنوان شده دزدیها به صورت تیمی و در جایگاههای خاصی صورت میگیرد. طبق اطلاعاتی که لیدرها دادهاند، میزان به سرقت رفتن موبایل تماشاگران در جایگاههای ٢١، ٢٢، ٢٣ و ٢۴ بیش از سایر نقاط بوده و مشخص است که یکنفر نمیتواند چنین کاری را انجام دهد. هوادارانی که مورد سرقت قرار گرفتهاند بیشتر در این جایگاهها که ملقب به روبهروی جایگاه هستند، حضور داشتهاند. این افراد از شوروهیجان تماشاگران سوءاستفاده میکنند و در مواقعی مثل به ثمر رسیدن گلها و اعتراض هواداران گوشی تلفن همراه هواداران را از آنها میربایند.
زنگ خطر در آستانه دربی
مطرحشدن چنین مسالهای در آستانه دربی ٨۶ نگرانیها را افزایش داده و برای تماشاگرانی که میخواهند به استادیوم بروند، یک زنگ خطر است. قطعا روز پنجشنبه به دلیل حساسیت دربی، سکوهای آزادی پر از تماشاگر میشوند و هواداران سرخابی که به صورت فشرده کنار هم مینشینند، باید حواسشان به این اموالی که در اختیار دارند، باشد. تا به حال سابقه نداشته که فضاهای ورزشی دستمایهای برای سارقان شود اما به نظر میرسد این اتفاق اخیرا بارها تکرار شده که حالا در آستانه دربی رسانهها برای آگاهکردن مردم به آن پرداختهاند.
فتاحی: مگر در مترو و اتوبوس دزد نداریم؟
سعید فتاحی، رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ درباره گزارشهای منتشر شده پیرامون سرقت گوشیهای تلفن همراه در ورزشگاه آزادی به «شهروند» میگوید: «این مسأله وجود دارد و گزارشهایی هم در هفتههای اخیر به دست ما رسیده است. با این حال من یک سوال دارم؛ مگر در مترو، خیابان، اتوبوس و مکانهای دیگر چنین اتفاقاتی رخ نمیدهد؟ به نظرم نباید در آستانه دربی با چنین مسائلی مردم را نگران و سیاهنمایی کنیم. دامنزدن به حاشیهها و متشنجکردن فضا خیلی زیبنده نیست.»
وی همچنین میافزاید: «البته اینکه رسانهها بخواهند تماشاگران را قبل از حضور در ورزشگاه از چنین مسائلی آگاه کنند، خوب و قابل تقدیر است. خوب است که هواداران بدانند چنین خطرهایی در استادیوم هم وجود دارد و ممکن است چنین اتفاقی برای آنها نیز رخ دهد. به هر حال این گزارشها باعث آگاهی مردم خواهد شد و امیدوارم همه رعایت کنند.»
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که این سرقتها به صورت تیمی و هماهنگشده انجام میشود یا خیر، خاطرنشان میکند: «از این خبرها نیست. نیروهای امنیتی و انتظامی در ورزشگاه حضور دارند و اگر گروهی بخواهند دست به چنین کاری بزنند، قطعا دستگیر میشوند. همانطور که گفتم نباید فضای ترسناکی را از ورزشگاه برای مردم و هواداران فوتبال به وجود بیاوریم. هشداردادن خوب است اما سیاهنمایی را نمیپسندم.»
رویارویی با یک معضل جدید
در حالی که سالهاست مسئولان فوتبال ایران شعار میدهند قصد خانوادگیکردن فضای ورزشگاهها را دارند و با مشکلاتی در این راستا روبهرو هستند، به نظر میرسد با بحث افزایش میزان سرقتها در استادیوم آزادی یک معضل جدید هم به وجود آمده است. باید هر چه زودتر مسئولان برگزارکننده مسابقات فوتبال بهویژه نیروهای حراست و ماموران انتظامی به دنبال راه چارهای برای مقابله با سرقتهای ورزشگاهی باشند وگرنه شاید گستردهشدن این موضوع کار را برایشان سختتر کند. در این خصوص باید دید این گزارشها باعث کنترل بیشتر ماموران در روز دربی ٨۶ خواهد شد.
«گوشیدزد» آزادی کیست؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر