۱۳۹۴ آذر ۱۹, پنجشنبه

مسما بادمجان و انار غذایی عالی برای شب چله !!

مسما بادمجان و انار 




شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین شب ها برای ایرانیان است که دور هم جمع می شوند. این بار برای شب یلدای تان مسما بادمجان و انار درست کنید.



مسما انار و بادمجان برای شب یلدا


مواد لازم برای مسما انار و بادمجان شب یلدا :


گوشت مرغ :۴۰۰ گرم
 دانه انار : ۱ پیمانه
 آب انار : ۲ پیمانه
 پیاز متوسط : ۱ عدد
 روغن : ۲ قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی :۳ عدد


روش تهیه مسما بادمجان و انار برای شب یلدا :


پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود. می توانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، می توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.


نکته ۱ :  اگر آب انار در دسترس نبود می توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.


نکته ۲ : ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.


منبع : funpatogh.com


گردآورری در پورتال خبری و سرگرمی پارس داون 



مسما بادمجان و انار غذایی عالی برای شب چله !!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر